BUENOS BURGERS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 855 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Buenos Burgers. Meer weten? Ontdek meer

21 mrt 2023 om 19:57 Bijna 4uur mogen wachten!! Geen enkele telefoon gehad totdat ik zelf 2x gebeld heb dat me bestelling aan iemand anders gegeven is.. eten kwam koud aan dus ben er zeker van dat het werd opgehaald en koud gebracht. Walgelijke service echt niet waard!
19 mrt 2023 om 1:24 Meer dan 2u moeten wachten op het eten terwijl het 2km afstand is.. Daarbovenop was het eten ook koud..
12 mrt 2023 om 16:52 Het duurde 2u45min voor mijn eten er was.
8 mrt 2023 om 18:54 alles was weer zoals gewoonlijk naar wens. we hebben er weer zoals altijd zo van genoten.alles was lekker en super warm en snel geleverd....
28 feb 2023 om 19:37 Zeer lekker en heel rap geleverd Ik heb hier al regelmatig besteld en altijd heel tevreden !
27 feb 2023 om 5:11 Het eten was top!
27 feb 2023 om 5:10 Was top!
24 feb 2023 om 8:27 Heerlijk
23 feb 2023 om 7:10 Zelfs nog langer dan 90ml. We hebben om kwart voor zeven besteld en hadden ons eten om kwart voor negen. Dat is twee uur, dat vind ik er een beetje over. Eten zelf was niet slecht maar ook niet wauw
20 feb 2023 om 20:39 Zoals altijd heerlijke burgers en milkshakes, friet komt zoals altijd ook nog warm aan. Snelle levering!
16 feb 2023 om 22:37 Te laaat !!!! en niet lekker is het geld niet waard. 2uur gewacht
15 feb 2023 om 1:00 Meer dan 90 minuten voor wat fastfood. Porties waren te klein in verhouding met de prijs. Kwaliteit was wel goed.